Detta är Citronelles Agenturer - Unik design gillar vi

Vi på Citronelles Agenturer marknadsför och lyfter fram mönster och produkter från svenska designers som har en personlig touch och är unika i sitt slag.

Med lång erfarenhet inom marknadsföring och försäljning startade Katarina Edling Citronelles 2010 och det första samarbetet, som har pågått sedan start, blev med designer Emelie Ek som bland annat har gjort sig känd för sina unika mönster av hus och byggnader.


En av våra mest efterfrågade tjänster är att vi tar fram unik design för kunder inom turistnäring och till företag som vill profilera sig på ett personligt och uttrycksfullt sätt. Vi jobbar gärna lite ”okonventionellt” och tycker inte att processen för hur produkter och koncept utvecklas behöver följa en given mall. För oss är det samarbetet med kunden och designern som avgör hur vi lyckas tillsammans. Vi tror på att bästa resultat uppnås genom en långsiktig relation med våra kunder, där vi utgår från deras önskemål och behov.

Citronelles har också under 2014 etablerat sig som en aktör och leverantör till ett stort antal inredningsbutiker, lifestylebutiker såväl som till köksbutiker. Genom sin starka fokus på svenska stoltheter som FIKA och dalahästar, svenska symboler har man tagit fram koncept och produkter som mottagits otroligt bra både i butiksledet och hos konsumenterna. 

Sedan 2018 har Citronelles blivit en stor aktör inom svenska souvenirer och har ett samarbete med Åhlens samt Cervera.

Kundsamarbeten

Exempel på kunder vi samarbetar med  unika designuppdrag är bland annat Illums, NK, Cervera, Åhlens,Visit Trondheim, PEAB, Eksjö turistbyrå, Örebrokompaniet, Miab fastighetsförvaltning, Gotlandsmuseum, Ystad Turistbyrå mfl. Här har vi gjort souvenir mönster för deras stad eller företag.

Vad våra kunder säger om oss:

”Vi letar ju ständigt efter nya produkter som kan passa in i vårt sortiment och gärna produkter med Eksjömotiv. Den här produkten visar vår unika trästad på ett fantastiskt sätt och den är tillverkad i Sverige, vilket stämmer in i vår miljöprofil. Det är alltid roligt att kunna visa upp Eksjö på alla tänkbara sätt och den här produkten har verkligen fångat vår vackra miljö och unika trähus.”
Carmita, Eksjö Turistbyrå

”Med Emelie Eks designade brickor har vi fått en snygg, trendig och lättplacerad produkt som fyller en fantastisk funktion i vårt arbete att med stolthet marknadsföra Örebro till turister, besökare och inte minst till örebroarna själva.”
Jenny Blåder, Örebrokompaniet

”Med unika husmönster från vår vackra stad har Emelie Ek skapat en fin souvenir som Ystad-borna och turister kan relatera till. Extra kul är det att vi själva är delaktiga i skapandet av mönstret samt att alla produkter stämmer in i vårt miljötänk med t.ex. handgjorda björkbrickor tillverkade i Sverige. Citronelles ger alltid en snabb service och är lätta att samarbeta med.”
Jolanta B Olsson, Ystad Turistbyrå & Petra Rundstedt Ystad.